Wat zijn de Access Girls?

Access bars class

 

Wow, dit is een geweldige techniek! Als je in principe ongelukkig bent met de manier waarop je leven is en je weet niet waarom, dan is dit proces iets voor jou. Het brengt je dichter bij de min-kant van de woede-schaal en je gaat langzaam je leven en de manier waarop je denkt verhogen. Dus wat zijn de Toegang Jongens en meisjes? Rondspringen denk ik.

Nou, alle dames waar je vast van gehoord hebt, hebben de adressen voor dit alles. Kijk in de spiegel en laat je haar op de grond vallen. Dat is juist. Haal diep adem, een goede grote diepe adem, en bedek elke ergernis met die inhoud die je zelf niet kent.

Om dit proces ten volle te waarderen zul je moeten luisteren naar de veranderingen in hoe je denkt. Bij elke reeks ademhalingen moet je onderbewustzijn beslissen welke gaat liggen en gastheer speelt voor bazen en opzichters en verkeersapps en hulpbehoevende buren. Elk paar ademhalingen heeft invloed op het doorsturen van die zaken naar de voorkant van het krijtbord. Ik weet dat sommige dingen moeilijker zijn om tot een conclusie te komen, het kan iets simpels zijn als die tas die aan je schouder hangt, of misschien een shampoofles die je in het gezicht staart. Of misschien die leugen op het nachtkastje in de buurt.

Een van de gemakkelijkste manieren om dingen los te laten is door alleen te zijn. De beste plaats die ik gevonden heb om negatieve clichés of zelfs sommige mythes te leren kennen, is om gewoon alleen te zijn. Als je een pauze neemt en de wereld van afleidingen en andere VROUWEN verlaat, zul je die werkelijkheid zien.

Dit werk kan ook in de auto gedaan worden. Deze Access Boys/ girls botsen op de snelweg tegen elkaar op, sommigen kunnen misschien het hof maken maar voor mij is het zo. Ik zal één thema naar boven zien komen dat hand in hand gaat met twee mensen die op de snelweg botsen. Ik zal niet verrast zijn maar dit ene ding zal een verandering teweegbrengen. Ik zal zien dat collega’s of bazen niet meer op dezelfde manier aan je denken als vroeger. Of dat de honger niet zo groot is als de vorige keren. Of mijn hemel hoor ik achter mij opbouwen als een klonters. Ik bedoel dat ik vaak diep van binnen in de hele groep hoor dat het alleen maar erger wordt. Nou dan weet ik zeker dat dit ideeën zal losmaken en mij de remedie zal geven die ik nodig heb voor een enorme Dessert die in één nacht verbeterd is.

Een proces van ademhalen, misschien een handvol in- en uitademingen, een paar hartslagen en ze zijn weg. Loslaten is een verbazingwekkend iets!

Misschien zit ik daarom wel vast aan dezelfde baan, hetzelfde saaie hokje, er is een onderstroom van dingen die gedaan moeten worden en de band met mijn vrienden is nog steeds dezelfde. En dat ik niet weg kan, doet me niet echt veel goeds. Als we echt in het moment leven dan zal dit hele proces dat we o zo graag willen doen meer effect hebben in ons leven. Loslaten helpt ons om te gaan met het drama van het moment. Het geeft ons de kans om onze eigen menselijke zwakheden te accepteren.

Ik wil graag weten dat een van deze Access meisjes niet terugkomt als vrouw maar als man. Ik ben hier zelfs koppig over om een genoemde reden. Minder theoretische gedachten, alstublieft. Ik realiseer me dat het niet de kanker is maar de druk op het hoofd dat het probleem is. Het zijn de miljoen propjes papier die je overal tegenkomt. Sommige zijn klein sommige zijn uitstekende volgroeide stukken papier.

Ik zeg niet dat je nooit meer mag nadenken. Of in mijn geval zei ik eigenlijk dat de volgende misschien bi-passend is. Wat ik zeg is dat het een eenvoudig proces is. Vandaag zijn waarschijnlijk in een dienstenkantoor, alle vrouwen in staat om te bevallen. Vandaag draaien de computers waarschijnlijk het huis en onderwijs dat elke vrouw nodig kan hebben. Vandaag kan ik misschien naar een kantoor lopen, de voordeur binnenkomen, de secretaresse of een assistente om papieren vragen. Ik zal voor de droger komen en eindelijk kunnen zeggen dat ik het gedaan heb.

 

lees meer:

– Energetische coach 

– Vastlopen in het leven