Het belang van uw autoglas

glas

Gelukkig is P. de Heer slechts een paar kilometer verwijderd van uw woonplaats, zodat de totale kosten van het werk gemakkelijk binnen uw budget vallen. Onze mobiele service staat klaar mocht het nodig zijn, en onze vriendelijke en ervaren monteurs zijn in staat om aan elk type auto te werken, op elk gewenst moment. Onze volledig uitgeruste technici werken vanuit een volledig uitgeruste garage, maar komen ook naar u toe om ervoor te zorgen dat uw auto wordt gerepareerd met de beste kwaliteit spuitwerk en werkt in topconditie.

Autospuitwerk is een eigenaardig proces. Terwijl het vroeger een “eens per week”-klusje was waarvoor je specialistische vaardigheden nodig had, worden de meeste moderne auto’s regelmatig professioneel gespoten en wekelijks gerepareerd. In beide gevallen komt het zeer zelden voor dat er lakwerk moet worden verricht, en als die auto mobiel is, is dat al een gegeven! De professionele aanpak zorgt ervoor dat de auto altijd in topconditie blijft.

Het merendeel van ons werk bestaat uit het vervangen van autoruiten, maar we kunnen ook bumper- en radiateurreparaties uitvoeren, wanneer dat nodig is. Onze autoglasspecialisten doen ruiten en verlichting van hoge kwaliteit, wat de levensduur van uw autoglas kan verlengen. Wij hebben rally glazen, honkbal glazen, tennis glazen, golf glazen, zure regen glas, en nog veel meer. Onze glasafdeling is vooral goed in het repareren van steenslag. Hoewel we daar niet te veel over zullen uitweiden, vanwege de kwaliteitscontrole, weten we wat we met uw auto doen en zullen we goed werk leveren.

Nogmaals, door de frequentie van ons werk hebben wij relaties opgebouwd met veel plaatselijke bedrijven. Als we klaar zijn met een klus, brengen we het voltooide glas naar de winkel van hetzelfde bedrijf dat het werk voor ons heeft gedaan. Daar wordt het Glascoating thermisch gereinigd, indien nodig verkleind, en wordt de folie op het glas aangebracht met een uniek systeem dat door ons bedrijf is ontwikkeld, zodat we altijd verzekerd zijn van de kwaliteit van het werk.

Wij zijn ook experts geworden in autoruiten. Door onze afdeling autoglas huren mensen ons nu ook in om aan hun eigen auto te werken. Als wij klaar zijn met een klus aan een voertuig, brengen wij het naar iemand anders om het te laten installeren. Sommige mensen brengen zelfs hun auto naar ons, zodat wij er een speciale garantieklus op kunnen uitvoeren. Wij hebben allerlei certificeringen op verschillende gebieden. Wij zullen u een vrij citaat kunnen geven wanneer u een glasbedrijf overweegt om op uw voertuig te installeren. Onze autotechnici kunnen u ook helpen met verschillende verzekeringskwesties met betrekking tot uw voertuig.