Hoe wax en poetsmiddel van de auto verwijderen

 

 

 

Uw auto polijsten is niet erg duur, en de resultaten zijn uitstekend. Het is ook een geweldige manier om uw onvolkomenheden te verbergen en te beschermen, en heeft als effect dat de auto schoner en glanzender lijkt.

Een wax uit onze car detailing kit zal het uiterlijk van uw auto verrijken en verfraaien, en tegelijkertijd de lak beschermen. Het zal ook oneffenheden en andere imperfecties verbergen, en het algemene uiterlijk van uw auto verbeteren. Ook de glans wordt verbeterd, waardoor u de indruk krijgt van een gloednieuwe laklaag.

Het poetsmiddel zelf moet aan de volgende eisen voldoen:

  • – boordevol product
  • – Gemakkelijk te gebruiken, en poetsmiddel af te nemen
  • – Autowas vriendelijk
  • – bessen zijde wolBasisproduct
  • – Carnaubawas
  • – Probeer, druk/vrij, microvezel handdoek
  • – Zaadstaafje, glISTEN
  • – Oakleys grondafwerkingsproduct
  • – De kwaliteit van de vulling is belangrijk, volgens de North descriptieve productcatalogi.

Wij bevelen u hetamic Polishing product aan, dat eigenlijk een poetsmiddel voor voertuigen is. Het bevat vulmiddel, natuurlijke dichtingswas en polymeervulling. Dit product is ideaal om te worden gebruikt op voertuigen die aftermarket zijn, of voor lakloze deuk reparatie. Het is ook geschikt voor gebruik op chroom, verf, glas, bekleding, wielen. Volgens onze ervaring biedt dit product uitstekende resultaten op elke lakloze reparatie, en in het bijzonder ‘mobiliseert’ het de harde glans, en herstelt het de lak tot een veel betere dan standaard conditie. Het poetsmiddel zelf is een beetje aan de dikke kant, dus u zult waarschijnlijk een vegende beweging met een microvezeldoek moeten maken om het eraf te krijgen.

Reinigingsprodukten, zoals magische markers en schuimsponsjes, worden op een iets andere manier gebruikt. Volg bij het gebruik hiervan de gebruiksaanwijzing zorgvuldig op. Als u waxresten heeft, is het raadzaam om te beginnen met een lichte oppervlaktebeschermende wax. Dit zal voorkomen dat de polish schade toebrengt aan uw wax. De producten kunnen met een spons of een microvezeldoek op de betreffende plek worden aangebracht. U kunt dan een stugge borstel gebruiken om het gebied te bewerken en de wax van uw oppervlak te verwijderen. Wees voorzichtig dat u niet te veel druk uitoefent op de plek, want dan kunt u de was beschadigen.

Nadat de wax is verwijderd, kunt u deze licht oppoetsen tot een niveau dat geschikt is voor uw auto. Zorg ervoor dat u de wasresten uit de buurt van uw lak houdt en niet op de lak zelf laat komen. Als de wasresten op de lak komen, kan het erg moeilijk zijn om ze te verwijderen. U kunt ook een speciale borstel voor lak gebruiken om de wax te helpen verwijderen. U moet ook de wasverwijderaar uit de buurt van uw lak houden, want die kan de afwerking beschadigen of een vlek achterlaten.

Na het aanpakken van de belangrijkste verontreinigingen, zoals vuil, viezigheid, al die kleine vlekjes en stukjes stof, en andere narigheid in de auto, krijg je dan te maken met wat kan worden genoemd de belangrijkste lichaam. Deze bestaat uit de wielkasten en het metaal dat op de wielen is geperst en rond de omtrek van de auto loopt. Het ziet er allemaal een beetje lelijk uit, en moet met een minimum aan moeite verwijderd worden.

U moet beginnen met uw auto door de wielen te halen en langs de carrosserie, om zoveel mogelijk te verwijderen. Nadat de auto op en neer is gegaan, kunt u vervolgens met een geschikt poetsmiddel proberen alle tekenen van krassen of opgedroogd vuil te verwijderen. Eerst wast u de auto om al het losse vuil te verwijderen, terwijl u de rest van de auto nat houdt. Nadat de hele auto is gewassen, wast u het grootste deel van de wax eraf.

U bent nu klaar voor het eigenlijke lakwerk. De stappen voor het verwijderen van wax en polish van de auto zullen vergelijkbaar zijn met de schoonmaakstappen. Nadat de hoofdcarrosserie is gespoten, zult u de auto wassen om eventuele waxresten te verwijderen. Bij waxen is de snelheid van aanbrengen gevoeliger. Eerst brengt u de wax in kleine hoeveelheden één voor één aan. Dan na een paar minuten, brengt u de volledige hoeveelheid aan. De wax kan laat in de middag worden aangebracht.

Het poetsmiddel zelf kan op de gebruikelijke manier worden aangebracht. U moet het poetsmiddel eerst op het gewenste niveau aanbrengen, en vervolgens het poetsmiddel gelijkmatig over de hele auto verdelen. Het product zal dan zeker beginnen aan te slaan. Nadat het product gelijkmatig is aangebracht, kunt u het met een schone microvezeldoek tot hoogglans uitwrijven.

De eigenlijke verzorging van de auto is vrij eenvoudig. U hoeft alleen het stof en de wax schoon te maken, en de specs van tijd tot tijd.

 

Lees meer…

Auto detailing