Hoe vind je een goede autodealer?

Autobedrijf Den bosch

 

Vanaf het begin heeft het autobedrijf Universal er altijd naar gestreefd een goede reputatie in de markt op te bouwen. In dit opzicht verschilden zij niet van andere autohandelaars. Zij handelden in auto’s precies zoals anderen dat nu doen, wel in feite meer, want zelfs particulieren en bedrijven hadden auto’s en auto’s waren toen een handelsartikel. Het was niet alleen luxe, maar noodzaak was de moeder van de auto.

Het vinden van een goede autodealer is net zo eenvoudig als het selecteren van de juiste auto. Een goede automatische transmissie autodealer kan een gouden kind in de autodealer wereld zijn. Zij zijn niet alleen betrouwbaar, maar besteden ook tijd en moeite om in auto’s te zitten zoals andere mensen doen, zodat zij een goed idee hebben van wat werkt, waar te kijken en hoe het te doen. Mensen in de business beginnen ook rij-instructeurs te bezoeken. Deze mensen worden in feite verkopers, die in die situaties worden geplaatst waarin zij met klanten worstelen. Zij begrijpen het scenario en kunnen de onderhandeling gebruiken om zich in de schuld van de klant te plaatsen.

Zelfstandig, beroepsmatig of gepensioneerd zijn is tegenwoordig moeilijk. De meeste mensen hebben geen vaste baan, en zijn dus niet erg gesteld op contracten. Toch moet in deze behoefte worden voorzien. In de wereld van de autohandelaars zijn ze nu zelfstandigen. Ze hoeven geen dag op kantoor te komen, ze hoeven niet bang te zijn voor baanzekerheid. De stress ligt nu bij het verkoop- en servicepersoneel, evenals bij de mensen van GM en Ford. Deze mensen zijn gewend aan de manier waarop zaken worden gedaan. Ze doen het en dan blijven ze het doen. Verkopen is hun beroep.

Met de uitvinding van het internet is de wereld veel kleiner geworden. Mensen reizen minder, en dat geldt ook voor gezinnen. Mensen hoeven geen benzine meer te tanken in een halve tank. Dat heeft het aantal klanten dat kleine en grote gezinnen kunnen meenemen sterk beperkt. De stress die dit voor het autobedrijf oplevert, wordt ook opgevangen door het afgeslankte personeel. De meesten hebben afgezien van het full-service leven in de stad. Ze zijn bereid om kleinere prospects te nemen – overal van een drie minuten rijden tot een hele straat.

In mijn tijd als autodealer heb ik met nog meer soorten klanten te maken gehad. Mensen met baby’s, mensen met sportauto’s, hele gezinnen en elke andere denkbare kleurencombinatie. Wat deze mensen bindt als ze met hun auto door de straten rijden, is een totaal onvermogen om te beschrijven hoe ze normaal gesproken van de ene plaats naar de andere komen.

Je kunt ook niet verklaren hoe ze de reis volbrengen. Op de een of andere manier lijkt hun niveau van opmerkzaamheid af te nemen naarmate ze passeren circuleert een als door de auto landen. Soms kijk ik met geamuseerd toe hoe deze mensen het succes van hun zigzags vergissen aan hun vermogen om zich te remmen.

seizoenen gebeuren, en met hen de kans op ongevallen optreden. Ze maken hun schema’s op basis van de ideale tijden voor het verkrijgen van een auto verzekering offerte. Dat wil zeggen, wanneer er minder klanten, en dus minder van een daaruit voortvloeiende botsing.

Auto’s kunnen, net als mensen, worden doorkruist en voortgestuwd door allerlei conflicten. Orange County zit vol met mensen die Japanse auto’s bezitten, bijvoorbeeld. Degenen die Amerikaanse auto’s bezitten, komen meestal uit Zuid-Californië en concurreren om een beperkt aantal proefkaartjes. De kaartverkoop gaat omhoog, omdat de concurrentie om de schaarse parkeerplaatsen wordt opgedreven door de schaarste in Amerika van parkeerplaatsen.

Het leven in Orange County heeft alles te maken met auto’s. Autoliefhebbers weten dat hun buurt, en hun auto,Betaalbaar-voor-stadsbewoners, goedkoop-per-park, zelfs goedkope auto’s, een direct gevolg zijn van waar ze wonen. De beste manier om een auto te kopen is om de paar blokken naar uw bestemming te lopen. Lopen is gezond, licht, en niet duur. Dat is, natuurlijk, als je een meid bent, en een stick-shift kan bedienen zonder hulp. Zoals het cliché gaat, het is een geval van de ene kerel probeert te jump-starten mijn auto en de beste gal stopt hem.

Voor de meeste mensen in Orange County is een goedkope auto een auto van Amerikaanse makelij die goed te onderhouden is, en dus goedkoop. Een check engine lampje dat wijst op een defecte auto-accu is een goede indicatie dat je een goedkope auto hebt. Voor sommige mensen is een auto meer dan een auto – het is een verlengstuk van hun persoonlijkheid of wat zij graag hun “persoonlijkheid” noemen.

Hoewel er luxe voertuigen die meer kosten dan veel auto’s, als voorbeeld, RollsRoyce heeft een prijskaartje dat begint rond de $ 350.000 bereik, en de gemiddelde auto verkocht zal een begroting voor ongeveer $ 20.000 hebben. Het is duidelijk dat dit geen geval is van een persoon die een bathtich van dollars koopt, maar eerder een geval van een persoon die een lening aangaat en elke cent eruit knijpt die hij kan.

Lees meer:

Banden Den bosch