Hoe u uw auto kunt beschermen tegen schade?

 

Door steenslagfolie op uw auto aan te brengen, kunt u deze beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door puin op de wegen. Afgezien van de geweldige bescherming die het biedt, verhoogt de behandeling ook de inruilwaarde van uw auto.

onbehandeld autoglas is gevoelig voor breuk. In tegenstelling tot behandeld glas heeft het geen beschermende coating die voorkomt dat het breekt. Dit betekent dat als u het glas probeert te breken en er toch wat vuil in uw auto terechtkomt, u geen garantie op uw auto heeft en moet betalen om het glas te laten vervangen. Aan de andere kant, als het glas onbeschadigd blijft, kunt u garantie op uw voertuig aanvragen. Als u het glas reinigt, droogt strooizout op het glas op en zout water maakt geen vlekken, waardoor het waarschijnlijk lang intact blijft.

Het te koop aangeboden autoglas komt ook in verschillende lagen. De dikte van de folie staat vermeld op de verpakking. Verschillende tinten tint geven de auto een elegante en strakke uitstraling die tevens de veiligheid van het voertuig vergroot.

Wanneer u de film kiest, is het beter als u de kleur van het oude glas van uw auto kent. De filmproducent zal u vragen welke kleur het glas heeft. De kleur blijft als de tint van de film. De installateur zal u helpen bij het kiezen van de juiste tint, die is gemaakt volgens de behoeften van uw auto. Meestal wordt de tint gemaakt om overeen te komen met de kleur van het oude glas van de auto.

De Stone Chip Film is duurder dan de gepatenteerde tint. Door gebruik te maken van de gepatenteerde tint is de filmdikte minder en wordt het autoglas tijdelijk donkerder. De met steenslagfolie behandelde folie blijft even dik. Een voordeel van de semi-glasfolie is dat het het glas 's nachts beschermt, wanneer het getint is, waardoor de automatische verduisteringsfunctie van de film 's nachts wordt geactiveerd.

De film die is behandeld met middelen helpt voorkomen dat het kristalliseert. Deze functie helpt bij het verkleinen van de kans dat het glas breekt tijdens een aanrijding. De film helpt ook de inzittenden van de auto te beschermen, vooral de voetgangers, wanneer deze bij een ongeval betrokken is.

De film van glas met additieven helpt voorkomen dat het glas voortijdig uithardt. Het verbetert ook de antireflectiecoating van het glas. De film biedt ook extra veiligheid voor de inzittenden van de auto, vooral de bestuurder, door het moeilijker te maken om de informatie op de interface van de auto te lezen.

De folie verkleint ook de kans op glassplinters op de snelweg. Hoewel het glas tijdens een botsing zou kunnen breken, zouden de toevoegingen van de film voorkomen dat het glas schade toebrengt aan de inzittenden van de auto.

Bij het kiezen van de film moet u zich concentreren op de kenmerken van de tint. De tint wordt aangebracht op de achterruit van de auto en wanneer u de tint op de voorkant van uw auto wilt aanbrengen, moet u weten dat er twee methoden zijn. Een methode is wanneer u naar de merkdealers gaat voor toegepast glas. De andere methode is wanneer je de film zelf maakt. Het proces van zowel het aanbrengen van de tint als het knippen is hetzelfde. Het snijden van de folie is moeilijker wanneer u de handmatige schrapers gebruikt. Vergeleken met de schrapers die bestuurders boven de 18 jaar kunnen gebruiken, is de handmatige schraper een beetje duur. Toch bent u verzekerd van kwaliteit.

Of je nu een grote of een kleine auto hebt, de film is beschikbaar en kan het uiterlijk aanpassen aan je auto. Niet alleen de kleur, maar ook het uiterlijk van de tint heeft invloed op de prijs van de auto. Het helpt bij het bepalen van de waarde van uw auto. Hoe duurder de auto, hoe duurder de film. De kosten van de tint beginnen bij $ 120-1500, afhankelijk van de kwaliteit en certificering.

De film heeft vele prijzen en getuigenissen gewonnen. U kunt er meer over lezen op internet of een plaatselijk glasbedrijf bezoeken voor een offerte.