elektrische ophanging

Hukstvana achterbrug

Een alternatief voor dure en omvangrijke elektrische of mechanische systemen is het gebruik van de KTM-vering. De KTM-vering is zeer flexibel en gemakkelijk te installeren. Het bevordert uw MX, GTR of TR zonder het moeten de originele fiets veranderen. De ruggengraat is een stuk van SO Foamglasvezel dat geen het schilderen vereist. De SO Foam glasvezel delen zijn gewikkeld rond een MTI TT chassis, dat onder de achterbrug is afgewerkt met eenHi-lift stereo systeem.

Na het installeren van de KTM vering kunt u nog steeds gebruik maken van uw oude MX of TR. De KTM suspension wordt ontworpen om op zowel compressie als spanningsmeetkunde te passen staat bijna om het even welke wijziging toe om worden gedaan. Schorsing upgrades worden uitgevoerd op verschillende manieren, met inbegrip van de EG-instelling, valving de lente, het buigen van de vorken, en indexering van de achter schokdempers. Interne inlaat en out-flanked PSI machines kunnen allemaal worden gebruikt in combinatie met de KTM vering om de handling en prestaties te verbeteren.

De EG-instelling heeft betrekking op de stabiliteit van de EG tijdens het rijden. De instelling wordt aangepast door de AG en wordt ook wel de cateringsnelheid genoemd. Dit is de instelling van de EG die zorgt voor een snelle maar soepele overgang tussen de bochten en het rijcomfort. Aan de andere kant zorgt de AG voor een betere en meer progressieve rit die zowel een kortere maar sterkere veerconstante biedt, als de vering verder laat reizen met de druk van de achterschokdemper.

De instelling van de spankracht is ook bekend als de dempingsgraad. Het beschrijft de vering karakteristieken tijdens het rijden, inclusief de neiging van de vering om in de bochten te gaan liggen. Om de vering zachter te maken, heeft de monteur de dempingsgraad van de vering aangepast.

Waar u de KTM-ophanging monteert, wordt aan u overgelaten. Het vereist wat planning alvorens zulk een project te ondernemen. Aangezien, er het slepen installaties moeten worden gedaan, en installatie van extra materiaal op het proberen, het de eigenaar zou betamen om de deugden van zijn rit aan de potentiƫle verdedigers grondig te karperen en op te hemelen.

Bovendien is het het meest wenselijk dat het werk wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde monteur of technicus. Voor degenen die de KTM schorsing dragen, zou het noodzakelijk zijn om extra steun of spatbord platen te kopen om de installatie stijf te houden. Zo niet, zou het vakmanschap dat wordt vereist om de opschorting te wijzigen eens te meer moeten worden gekocht, dit keer door de installatie van nieuwe KTM opschortingscomponenten.

Lees meer:
Mx verlengde achterbrug