Een overzicht van het Road Map Examen

examen auto

Dit zal worden aangevuld met een online community van zeer ervaren en goed geïnformeerde chauffeurs. Geen eerdere rijervaring is nodig om deze geweldige cursus te doen. De kosten voor het theorie-examen bedragen £149 voor Theorie 1 dag. Dit is inclusief de items vermeld op de syllabus hieronder.

Het auto theorie-examen heeft 9 hoofdtypen van gevallen zoals aangegeven in de syllabus. De syllabus biedt oplossingen voor alle 9 gevallen.

Het theorie-examen bestaat uit 47 vragen. De syllabus geeft antwoord op 50 vragen, en videoadvies om de resterende vragen te beantwoorden. Het examen bestaat uit minimaal 12 uur werkelijke rijtijd. Zie het tijdschema van het theorie-examen voor de tijden. Als je bijvoorbeeld het theorie-examen om 11:00 uur aflegt, dan zal je theoretische rijtijd ongeveer 8 uur zijn. Ik hoop dat je deze cursus nuttig vindt en ik wens je veel plezier!

Idyllisch Ennismore* Dagelijkse diensten*

Onmiddellijk resultaat:

Antwoord per e-mail

Antwoord op de post

Quizzen uit dagelijkse gespecialiseerde tijdschriften De exacte teksten zijn beschikbaar afhankelijk van het vakgebied. Uw plaatselijke kantoor heeft u geadviseerd of de juiste tekstboeken voor uw vakgebied beschikbaar zijn, hoewel de vragen die u zult moeten beantwoorden willekeurig worden gegenereerd. De volgorde van de tekstboeken is momenteel: Het eerste boek in de serie is bijgewerkt van Argues on Road trippiloting (januari 2007) Het tweede boek (Argues on road trippiloting (september 2007) ) was niet rechttoe rechtaan lectuur en is nog steeds toe aan revisie, en in feite is dit al gedaan is de school waar ik werk. Het derde boek in de reeks, Operationele notities gebruikt in geselecteerde regio’s (juli 2007) Er werd besloten om meer van dit materiaal in FM 2002 te verwerken om een volledig antwoord op alle vragen te geven. Het vierde boek (Wat is auto theorie? (augustus 2007) Er zijn nog enkele aanpassingen nodig of de band is verbeterd, maar het referentiemateriaal is nu zeer uitgebreid en toegankelijker. Het vijfde boek, De autotypen van de weg (2005) Dit boek is voor degenen onder u die willen bijspijkeren op hun auto theorieën voorafgaand aan het praktijkexamen op de examendag. Dit boek bevat slechts 24 vragen en 71 antwoorden over verschillende soorten autoritten. Het zesde boek, Praktische waarden en filosofie van het rijden (2003) Dit boek bevat 26 CRTF-vragen en 306 (achterhaalde) antwoorden op enkele praktische vragen over ritten. Het zevende boek, Expert 25-51 training, voor beginnende bestuurders, voor het praktijkexamen (2003) Dit boek, dat voornamelijk ingaat op examenvragen van niveau 10, is nu opgenomen in FM 02. Examens afgenomen buiten de schooluren (tel)

Als u alleen in persoon in het park open bent, kunnen onze tests telefonisch worden afgenomen en onmiddellijk online worden gerapporteerd voor beoordeling. De prijzen variëren naargelang het aantal vragen per examen en de tijdscontrole.

Testtijden

14.30 – 15.30 uur van maandag tot zaterdag

13.30 – 15.00 uur vrijdag en zaterdag

14.30 uur van maandag tot zaterdag

13.00 uur zaterdag-zondag

Testterrein: Pungautum Park

Pungautum Park .com

Al onze beschikbare testplaatsen zijn op de zuidoever van de Rivier van Brents Waimarama die over mooi Me en Gij Papakura landschap plaatsen.