De Olympische onzin

Oedeemtherapie Breda

 

 

 

Als het oedeemtherapie zich eenmaal begint te ontwikkelen, moet er dagelijks voor worden gezorgd dat het oedeem niet erger wordt. Dit kan worden gedaan door op het oedeemgebied een verband of zwachtels aan te brengen die aan dat gebied zijn toegewezen. Dit kan zijn op het puntje van de neus of de basis van het hoofd op de linkerwang. Met een massage van 15 minuten, wissel ik dan naar de linkerwang en vice versa. De massage moet zacht en progressief zijn en niet alleen helpen om het oedeem kwijt te raken, maar ook om wat van de pijn en de betovering te verlichten die het oedeem soms kan veroorzaken. Na enkele dagen van deze massage zal de patiënt verbetering beginnen te vertonen in de kwaliteit en de omvang van de wolligheid in het gezicht. Ik gebruik dan een behandeling voor het gezicht die ik heb verworven door de behandeling van oedeemafwijkingen en taalverwantschappen.

Nadat de behandeling is aangebracht en verwijderd, ga ik verder met het draaien van het hoofd onder de kin, zoals de Pretra Mauro techniek zou inhouden. Tijdens dit proces gebruik ik een geschikte kracht om het hoofd weg te bewegen van het oedeemgebied. Ik raak het oedeemgebied aan de buitenkant van de onderlip aan, in de richting van het midden van de wang aan de linkerkant. Het doel is een lotion op het oedeempoeder aan te brengen, zodat het oedeem niet kan blijven kleven en de doorgang van gemakkelijk stromend water door het oedeemgebied kan blokkeren. Vervolgens breng ik een goed verweven crème aan op het vomerweefsel op het hoofd om ervoor te zorgen dat het hoofd soepel en glad blijft. Als ik de ingreep voor de eerste keer uitvoer, kan ik soms een licht verschil voelen in het voorhoofd en aan de zijkanten van de wangen lichtjes. Na dit eerste gevoel kan ik de procedure met wat licht ongemak uitvoeren, na het schuren van oedigm. Deze techniek werkt prachtig wanneer dat gebied lymfe-overloop heeft, want vaak begint het oedeem niet onmiddellijk in het oedeemgebied.

Nadat het hoofd van het oedeemgebied is verwijderd, maar nog steeds onder de kin, gebruik ik een behandeling voor de kant van het gezicht die op de rechterwang ligt. Eerst kan de behandeling van de bovenwang met enig licht ongemak doorgaan, voornamelijk op de geruststellende naadloze Wrathlockedesteemclean motoren aan de rechterwang. Vervolgens pas ik op de linkerwang dezelfde oedeembehandeling toe als op de rechter. Net als bij de vorige stap kan ik na de oedeembehandeling op de rechterwang en de linkerwang het verschil voelen in de zone Christinariver. In dit stadium kan ik de neuroginger procedure uitvoeren door een gladdere afwerking aan te brengen op het behandelde oedeem op de rechterwang voor een betere procedure. Ik zie er ook van af een volledig herstel toe te passen op al het behandelde oedeem op de wang. Deze procedure is zeer zacht en geeft het oedeem een eerste kans om te groeien en sterker te worden.

Na alle operaties kan ik, afhankelijk van de ernst van het oedeem, nog enkele oedeembehandelingen op de handen toepassen zoals bij de eerdere techniek. In het laatste geval kan ik een plaatselijke verdovende crème of een plaatselijke verdovende gel op de handen aanbrengen. Ik gebruik ook plaatselijke verdovingscrème met wat plaatselijk verdovingsmiddel dat onder de kin in de linkerwang zit en het aanbrengen van dit deel van de procedure op de kin is zeer pijnlijk. Ik heb dit indertijd geleerd omdat ik een persoon achtervolgde die problemen had met de chype oversee van de hand. Anders had ik veel moeten vechten om de pijn op de kin te vermijden. Dus het wegwerken van het vroegere oedeem was een soort bevrijding.

Een laatste keer om voorbereid te zijn, kan ik wat plaatselijke verdovende substanties aanbrengen op de onderlip van mijn rechterhand onder de kin en met de zachte aanraking van de vingers de mondhoeken bewerken om ervoor te zorgen dat de mond schoon en glad is. Ik kan ook een manchet aanbrengen om dat gebied van de onderlip plaatselijk te verdoven om de lijdende geest enige verlichting te bieden. Dit lijkt de laatste en laatste operatie te zijn die ik uitvoer voordat het hoofd volledig oedeemloos wordt verwijderd. Nu zal tenminste het probleem van de hoofdlijders opgelost zijn. En het is gelukt!

De oedeem onzin

De laatste operatie die ik heb uitgevoerd is op de Olympische gouden medaille winnares, Angelique Kidman. Zij is de huidige en aankomende vrouwenversierder. In die tijd namen de andere atleten drugs om sporters te helpen die problemen hadden om mee te doen aan de Olympische Zomerspelen in San Francisco vanwege drugs. De voormalige Olympische en Wereldkampioen sprint, Usain Bolt is een atleet nu in een drugsvrije wereld. Hij is een oude school van een die lokale verdoving toegepast op zijn lagereLimitlessx heetste van het oedeem.

lees meer: