auto HID HID HID

Carwrapping Den Haag

 

 

WeING HUI MINIVAN HID Xenon over pa – geïnspireerd door stoom schoon te maken.

Voordelen:

Hogedrukontladingslampen (H.I.D) maken uw auto aantrekkelijker. De leerlingen verbeteren hun waarneming snel, en leren mogelijke gevaren eerder herkennen. UV-bestendig. 9 keer effectiever dan wolfraam-halogeenlamp. Imiteert daglicht om de stralen volledig te reflecteren.

De leerlingen worden gemotiveerd en verantwoordelijk. Ze worden flexibeler, vooral als het gaat om hun voorkeuren. Aangename kleuren zijn ook erg populair. Spiegel- weerkaatste oppervlakken zijn sprankelend en chique. Gevoed met ideeën. Het kiezen van de kleur boort ook de eigen verwachtingen van de leerling aan.

Effect:

Een hogedrukontladingslamp geeft een warmere gloed af, waardoor het lijkt alsof het licht dichter bij daglicht staat. De pupil kan duidelijker zien, vormen en vlekken onderscheiden en de lichtintensiteit beter onderscheiden (werknemers noemen dit “kleurenblindheid”).

Afmetingen:

Identiek aan wolfraam-halogeenlampen met een diameter van 101 mm en een lengte van 78 mm.

Lanoys, Inc. is een van de weinige fabrikanten van autoverlichting die het patent heeft op de car wrapping technologie. Weing-Haut, Inc. ( Hoist Industries, LTD., splits haren de Carpet & Composter Company, Inc. ) vervaardigt parallelle toepassingen naast elkaar, gebruikmakend van enkele van de octrooien die ten grondslag liggen aan de oorspronkelijke Hoist-octrooien.

In de jaren negentig gebruikte de Frankfurt Engine Company schuim en wol vermengd met lithium om een gespecialiseerd apparaat te bouwen dat aan de onderkant van Ford gedeeltelijk over de motor, warmtebehandeling en plastic prep werd bevestigd. Binnenin het apparaat wordt het schuim gemasseerd en wordt het lithium gebonden, waardoor het een continu oppervlak vormt dat een molecuulachtig kader vormt voor waterstofmoleculen.

Van chemicaliën die door elektrolyse van water worden afgeleid, wordt de waterstof gesplitst om positieve en negatieve elektronladingen te creëren, die negatief geladen gassen van een essentie O2 en O2 creëren. De gassen assembleren dan om een positief geladen ionische geleiders te vormen die als film van uitwisseling ( ker elektron Vervoer ) of geleiders van ionenstaat (verwantschapgeleiders) of elektriciteit (ionen) worden bekend. Tenslotte komen de geladen gassen weer samen om water (H2O) te vormen, een molecuul van de elementen waterstof en zuurstof.

Vanuit uw huis of kantoorgebouw wordt onder elke auto polijsten een waterstofgenerator geplaatst. Van buitenaf is hij onzichtbaar, niet te traceren en kosteneffectief. Van binnenuit wordt hij gecontroleerd, getraceerd en naar de gewenste locatie verplaatst. Via dit gecontroleerde mechanisme kunnen de voordelen van waterstof als brandstof (energie, materialen, enz.) ter beschikking worden gesteld.

Geactiveerde waterstof-brandstofcelsystemen vereisen geen installatie van welke aard dan ook, en ze verwijderen is even gemakkelijk als ze installeren. Daarom zijn ze kosteneffectief en goed voor het milieu. Zij hebben het extra voordeel uiterst duurzaam te zijn. De enige insluiting van de brandstofcel vereist zuiveringszout als katalysator. Totdat er een effectievere manier is om waterstof uit water te winnen, bieden deze brandstofcellen een veilig alternatief voor de hoge gasprijzen.

lees meer:

Auto polijsten Den Haag

Glascoating auto